Categorii

Duminica liniștită, ceea ce va doresc si vouă

RelaxDe câteva săptămâni îmi petrec timpul alergând intre birou, școala copilului, activități extrașcolare, zile de naștere si activități cu colegii de clasa. Reușesc sa plec de acasă de 4-5 ori pe zi si, din fericire, sa mă întorc tot de atâtea ori.

Dar astăzi s-au aliniat astrele si a venit momentul sa mă si relaxez: copilul a plecat la ora 7 intr-o excursie de o zi (bineînțeles ca cineva trebuia sa-l duca la 6:30 la autocar si "m-am oferit" pentru aceasta sarcina in schimbul promisiunii ca pot dormi câteva ore după aceea).

Așa ca am plecat cu ochii cârpiți sa predau "coletul", m-am întreținut cu alți părinți, bucuroși si ei ca au o zi fără teme si gălăgie, si m-am întors plin de speranțe acasă.

Unde mă aștepta promisa relaxare:

-mașina de spălat spăla (ca altceva nu știe sa facă) vibrând din toți rărunchii;

-filtrul de cafea bolborosea si scuipa;

-un mixer așchia pereții unui bol cu nu-știu-ce amestec miraculos;

-motanul mieuna de zor, căutând un partener de joaca;

-televizorul răcnea îndemnuri patriotice si revoluționare.

Dar jumătatea s-a ținut de cuvânt si mi-a creat condițiile sa dorm un pic: mi-a introdus in camera motanul miorlăitor, a intrat din 5 in 5 minute sa mă întrebe daca dorm si a pornit si aspiratorul ca sa-mi vina somnul mai repede.

Sărăcuța, cum are ea grija de mine! Mă pregătește pentru săptămâna următoare, care se anunța si mai agitata.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.