Categorii

Black Friday 2014 la eMag

Ca sa nu mai ramaie repetent si anul acesta, Mam’Mare, Mamitica si Tanti Mita au zis sa-l duca pe dl. Goe la Black Friday si au ales domeniul de de la eMag, ca de atatea ori in ultimii ani.
Asa ca mi ti l-au sculat de dl. Goe la ora 6 si l-au trimis la vanatoare de oferte.
A incarcat Goe pusca, a pus cartus pe teava si a purces la vanarea de vant. Vant pentru ca ofertele n-au aparut la prima ora a diminetii, ci la a 3-a. Dar a asteptat cuminte sa apara pozele colorate pe pagina neagra de suparare.
S-a uitat lung la ele, a comparat preturile cu cele de acum o luna sau 2, s-a uitat iar lung, dar n-a vazut mai nimic sa-i faca cu ochiul.
A impuscat pana la urma un maruntis pentru Goe cel mic si un pasaroi SSD mai mare pentru calculator (da, V300 ala de 99 de lei de la Kingston, care nu e bun de nimic).
A citit si conditiile de livrare de BF si tare s-a bucurat cand a vazut ca-i vin pasarile vanate in 6 zile.
Asa ca s-a pus pe asteptat, asa, ca la vreo 5 zile, cand, minune mare, a sunat telefonul.
Era gonacul de la eMag care dorea sa-l anunte ca nu are nicio pasare pe stoc! Nici aia mica, nici aia mare.
Care-va-sa-zica trasese in gol in vinerea neagra.
Dar l-a linistit ca or sa apara ele candva, aia mica in vreo 4 zile, aia mai mare peste vreo 3 saptamani, sau poate 4, la multi ani. Si ca ar vrea sa ajute curierul sa nu care atat de mult si sa mi le trimita pe rand, daca vanatorul ar fi de acord sa imparta vanatul in doua parti.
A fost, ca binele gonacului si caratorului sunt mai presus de dragostea lui de vanat.
Asa ca gonacul a facut din comanda mare una mica, iar pasarea intarziata cu 3 saptamani a taiat-o de pe lista, sa nu se mai intristeze mesenii degeaba asteptand-o. Si a trimis-o pe cea mica degraba.
‘Geaba a plans si a suspinat Goe la maestrul de vanatoare din eMag, caci buzele si tastaturile le erau pecetluite pe veci.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea cea cu eMag-ul cel rau si degraba varsatoriu de clienti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.