Categorii

Femeile-s ca masinile

Azi-noapte, in timpul unei discutii filosofice, am avut o revelatie: femeile-s ca masinile.

Cele care arata extraordinar de bine si au multe optiuni sunt scumpe si consuma mult. Alea cu adevarat tari sunt greu de condus, iti trebuie speciala, nu le poti scoate pur si simplu pe strada. Iti toaca toate resursele, au nevoie de cosmetice auto scumpe si mecanici renumiti doar pentru ca cei care te vad cu ele sa te invidieze cateva minute. Dupa cateva mii de kilometri rulati devin piese de colectie in garajul tau si asteapta doar sa fie frecate periodic. Nu poti renunta la ele pentru ca te-au costat deja o avere sau pentru ca tocmai ai reusit sa te acomodezi cu comenzile. Uneori, daca nu mai incap in garaj, le cedezi altora fara sa te mai gandesti cat ai investit in optionale.

Merita sa faci toate astea doar pentru cateva clipe de glorie?

Mai bine iti iei una de clasa medie, cu dotari normale, cu consum mic si rezistenta la drumuri lungi si grele. Costa mai putin, iti faci treaba cu ea, e suficient de confortabila, nu se imbulzesc altii sa ti-o pipaie sau sa faca poze cu ea, poti s-o lasi parcata fara frica de a nu o mai gasi dimineata.

Din cand in cand, atunci cand nu te mai satisface, poti iesi la un drive-test cu alta cu adevarat tare. Nu te va obliga nimeni s-o iei si vei avea si clipele tale de glorie. Te vei simti pentru cateva ore ca un pilot de curse si apoi te vei putea intoarce la berlina ta hatchback-ul tau care te asteapta cuminte in garaj.

P.S. Azi-noapte discutam cu berlina mea hatchback-ul meu.

Later edit by the hatchback: Discutia nocturna din garaj se intampla, de fapt, in ce-mi frecam grijuliu Bugatti-ul de colectie. Pentru simplul motiv ca eu n-am un hatchback.

Last edit by me: Orice hatchback viseaza sa ajunga, candva, un Bugatti. Unele chiar ajung.

2 comments to Femeile-s ca masinile

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.